Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οδυνηρή ήττα για το γυναικείο

 Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΧ κόντρα στην Παλλήνη, ηττήθηκε 3-1 και μοιραία υποβιβάστηκε στην Β' εσπααα εκτός αν αλλάξουν τα πράγματα και πέσουν μόνο 2 ομάδες...
 Η ομάδα μας κόντραρε στα ίσια τις πρωτοπόρες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο σετ είχε σταθερά το προβάδισμα, το οποίο όμως έχασε προς το τέλος με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να φτάσουν σε σετ-μπολ. Τα κορίτσια της ΑΓΕΧ βρήκαν όμως τα ψυχικά αποθέματα και πήραν το σετ με 26-24.
 Στο δεύτερο σετ οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ όμως οι φιλοξενούμενες ήταν πιο ψύχραιμες και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια κατακτώντας το σετ στις λεπτομέρειες με 25-23. Το σετ αυτό επηρέασε τις παίκτριες μας οι οποίες δεν μπήκαν πότε στο 3ο χάνοντας το με 25-18.
 Η κατάσταση συνεχίστηκε και στο 4ο σετ με την Παλλήνη να παίρνει από την αρχή το προβάδισμα, την ώρα που η ΑΓΕΧ έδειχνε να είχε παρατήσει το ματς. Στα μέσα οι παίκτριες της ΑΓΕΧ έδειχναν να ξυπνάνε και ξεκίνησαν μια μικρή αντεπίθεση, όμως κάποια λάθη σε κρίσιμα και κάποια καλά τελειώματα των αντιπάλων έφεραν την ήττα.
 Θεωρητικά πλέον η ΑΓΕΧ έχει υποβιβαστεί όμως περιμένουμε την τελική απόφαση και στην περίπτωση που αποφασιστεί να πέσουν λιγότερο από 3 ομάδες θα μείνει στην κατηγορία.