Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α ΕΣΠΑΑΑ!!

 Και τυπικά στην Α εσπααα θα αγωνίζεται από του χρόνου η ΑΓΕΧ! Η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 της Νέας Μάκρης στο κατάμεστο κλειστό της Πειραϊκής και σφράγισε την άνοδο μια αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ!
 Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη για να καθαρίσει και το έδειξε στα πρώτα 2 σετ παίζοντας ωραίο βόλλευ και κάνοντας έυκολα το 2-0. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοση τους και την ΑΓΕΧ να παίζει με πολύ άγχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το 2-1.
 Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο 4ο σετ όμως εκεί ήρθαν τα καλά νέα από Αθήνα, αφού ο Αμάραντος νικούσε 2-0 το Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα η ΑΓΕΧ να έχει και μαθηματικά εξασφαλίσει τη 2η θέση και την άνοδο ο,τι και να συμβεί στη συνέχεια!
 Το τέταρτο σετ πήγε τελικά στη Νέα Μάκρη όμως αυτό δεν είχε καμία σημασία. Η ομάδα μας μπήκε με τη ψυχολογία στα ύψη στο τάι-μπρέικ και το κέρδισε άνετα. Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεσπάσουν οι πανηγυρισμοί για την άνοδο που η ομάδα μας αναζητούσε από πέρσι ,όταν και έπεσε κατηγορία, και μάλιστα την έχασε στις λεπτομέρειες. Φέτος όμως μετά από μεγάλη προσπάθεια ήρθε και η ανταμοιβή!

ΑΓΕΧ 2012-2013: (Προπονητής: Χρήστος Αδάμ) Μάρκου, Σμπιλλήρης, Μιχαήλ, Αδάμ Οδ., Δράκος Γ., Δράκος Θ. Πνευματικός, Κολλίας, Σφυρίδης, Μανδηλάρης Α., Μανδηλάρης Β., Σαλεμής, Ταυρής, Ντεγιάννης, Μαρμαράς, Τριμίτσιος, Συνόδης, Σταθαράς.